VILKA ÄR VI?

Vixola är ett designföretag där inredning och mode möts. Med fokus på materialmanipulationer i vegetabiliskt garvat läder ska kunden få en exklusiv övergripande känsla från förpackning till slutprodukt. Där hantverk känns närvarande och ger kunden en unik inredningsdetalj som kan förbli i ett modernt hem under lång tid!

Vixola skapar lampskärmar i vegetabiliskt garvat läder och rotting med fokus på materialmanipulation! Metallramarna tillverkas i Kina såväl som nitar. Medan resterande utformas, sys och monteras i Sverige. Läderet är vegetabiliskt garvat i "Tärnsjö Garveri" och alla djur kommer från gårdar nära Tärnsjö. Lädret klipps för hand och sys samman med precision och kärlek. Alla lampskärmar har en hängande VIXOLA-logotyp i läder. Logotypen är lätt att ta bort och använda som nyckelring eller liknande. Lampskärmar levererar i sin egen lampskärmbox, som kan användas för förvaring, inredning eller som blommask!

VIXOLA är ett design företag där inredning och mode möts.

Med fokus på material manupulation i vegetabiliskt garavat läder!

NÅGON FRÅGA?


Fråga: Jag kan inte hitta den färgkombination som jag önskar, kan du tillverka på begäran?

Ja det kan vi! Skicka e-post till oss med din önskan på modell, färg på läder och nitar!


Fråga: Jag skulle vilja returnera min order, hur går jag tillväga?

Du kan returnera din beställning upp till 14 dagar efter att du fått ditt paket. När vi fått din beställning i originalskick kommer pengarna tillbaka till ditt konto inom tio arbetsdagar.


Fråga: Jag bor inte i något av de nordiska länderna. Är det möjligt att beställa från er?

Ja, det kan du, maila oss med din förfrågan så återkommer vi till dig med pris och leveranstid.


Fråga: När får jag mitt paket / leveranstid?
Vi gör på beställnin, men levererar inom 2 veckor, men oftast snabbare än så. Om du har bråttom, beskriv i kommentarfältet när du gör din beställning. Så gör vi vårt bästa för att skicka iväg den tidigare. 


Fråga: Hur vet jag om lampskärmen passar min lampfot?
STORLEK: 17 cm (höjd) 20 cm (nedre diameter) 14 cm (toppdiameter). Glödlampans öppning är 4,2 cm, om den är för stor för din lampbas kan du använda en E27 till E14 lampskärmomvandlare (lampskärmring). En sådan följer med i alla beställningar. Skärmarna är gjorda för stående lampfötter, fungerar perfekt på din byrå, på fönsterbrädan eller på ditt nattduksbord!


Fråga: Hur tar jag hand om min lampskärm på bästa sätt?
Din VIXOLA skärm är tillverkad i läder, därför måste du behandla den med lite extra kärlek. Om du valde att sätta det i ditt fönster eller i direkt solljus, är det viktigt att variera vilken sida som utsätts för solljuset. Om du inte vänder den kommer lädret att bleka ojämnt med tiden, det är den naturliga processen med läder. Läder är ett levande material och om det börjar se torr ut kan du behandla det med Leather Masters Protection-kräm!