NÅGON FRÅGA?


Fråga: Jag kan inte hitta den färgkombination som jag önskar, kan du tillverka på begäran?

Ja det kan vi! Skicka e-post till oss med din önskan på modell, färg på läder och nitar!


Fråga: Jag skulle vilja returnera min order, hur går jag tillväga?

Du kan returnera din beställning upp till 14 dagar efter att du fått ditt paket. När vi fått din beställning i originalskick kommer pengarna tillbaka till ditt konto inom tio arbetsdagar.


Fråga: Jag bor inte i något av de nordiska länderna. Är det möjligt att beställa från er?

Ja, det kan du, maila oss med din förfrågan så återkommer vi till dig med pris och leveranstid.


Fråga: När får jag mitt paket / leveranstid?
Vi gör på beställnin, men levererar inom 2 veckor, men oftast snabbare än så. Om du har bråttom, beskriv i kommentarfältet när du gör din beställning. Så gör vi vårt bästa för att skicka iväg den tidigare. 


Fråga: Hur vet jag om lampskärmen passar min lampfot?
STORLEK: 17 cm (höjd) 20 cm (nedre diameter) 14 cm (toppdiameter). Glödlampans öppning är 4,2 cm, om den är för stor för din lampbas kan du använda en E27 till E14 lampskärmomvandlare (lampskärmring). En sådan följer med i alla beställningar. Skärmarna är gjorda för stående lampfötter, fungerar perfekt på din byrå, på fönsterbrädan eller på ditt nattduksbord!


Fråga: Hur tar jag hand om min lampskärm på bästa sätt?
Din VIXOLA skärm är tillverkad i läder, därför måste du behandla den med lite extra kärlek. Om du valde att sätta det i ditt fönster eller i direkt solljus, är det viktigt att variera vilken sida som utsätts för solljuset. Om du inte vänder den kommer lädret att bleka ojämnt med tiden, det är den naturliga processen med läder. Läder är ett levande material och om det börjar se torr ut kan du behandla det med Leather Masters Protection-kräm!